Tjänster

Jag kan erbjuda tjänster inom allt som har med webbdesign och webbproduktion att göra. På den här sidan presenteras ett axplock.

Vill du se en komplett förteckning över vilka tjänster jag kan erbjuda finns det i prislistan..

Vad är en bra hemsida? I mina ögon är det en helhet som skapas av må nga bra komponenter. Alltifrån att ha ett bra domännamn, att ha en bra design och vettigt innehåll som användarna har nytta av och återkommer till.

75% av användarna bedömer en organisations trovärdighet utifrån webbdesignen.(Enligt en undersökning från Harvard. Något att tänka på ...)

icon-info

Nyproduktion Hemsida


Huvudsakligen ägnar jag mig åt nyproduktioner.

En nyproduktion gjort av mig innehåller delar som behövs för att du ska få en bra hemsida.

När jag vet vad du vill ha lämnar jag alltid offert på ett fast pris, så att du vet vad du betalar och vad du får.

En hemsida som du enkelt kan uppdatera och ändra själv kostar från 4900 kr.

Uppdateringar


Jag erbjuder även uppdateringar och optimeringar av befintliga hemsidor.

Kanske behöver du nya funktioner på din hemsida eller en ny meny? Jag kan hjälpa dig att göra din befintliga hemsida till en bra hemsida.

Vill du ha fler besökare från google? Man kan göra väldigt mycket med en hemsida för att Google ska gilla den. Jag erbjuder allt ifrån enkla till avancerade sökmotoroptimeringar.

Medlemssajt

Har du kunskaper som folk vill betala för? Jag kan hjälpa dig att sätta upp en medlemssajt, där du tjänar pengar med automatik.

Antingen kan det vara en ny sajt, eller en komplettering till din nuvarande. ALLT sköts automatiskt och det enda du behöver göra är att skapa vettigt innehåll.

Tjäna Pengar

Drömmer du om att tjäna pengar på Internet?

Det finns otroligt många sätt att tjäna pengar genom Internet.

Jag kan hjälpa dig att skapa sajter som genererar oberoende inkomster genom affiliateprogram, adsense, marknadsundersökningar, försäljning av information etc.

Domän med å, ä och ö

Jag hjälper dig att registrera domäner med å, ä och ö i, samt att peka om dem till din hemsida på ett korrekt sätt. Självklart registreras domänen på ditt namn eller företag.

icon-kort

Autoblogg

Har du tänkt på att starta en blogg, men tycker att det verkar vara lite väl mycket jobb?

Jag kan hjälpa dig att sätta upp en blogg som du, om du inte vill, aldrig behöver uppdatera. En blogg som sköter sig själv och uppdaterar regelbundet med relevanta artiklar kring ditt valda ämne.